Workshop-urilor DIGITRANS
Perioada:
Octombrie – Noiembrie 2018
Locația:
Tîrgu Mureș, p-ța Republicii, nr. 38,
Grupul Țintă:
Director executiv, personal de conducere, directori de proiecte din Industriile Creative, Prelucrare avansată și Sănătate.
Program:
Digitalizarea în creștere oferă companiilor o varietate de oportunități de a dezvolta noi produse și servicii. Acest lucru nu necesită doar o reevaluare a unui model de afaceri existent, dar și a înființării de noi modele de afaceri. Acest workshop de o zi prezintă cu ce metode și măsuri concrete se pot iniția și implementa modele de afaceri digitale în IMM-uri.
În cadrul echipelor interdisciplinare, ideile noi pentru modelele de afaceri digitale sunt dezvoltate folosind cazuri fictive din contextul corporatist. O sa înveti:
- să analizezi situația de pornire a companiei într-un mod vizat,
- să evaluezi nevoile clienților și utilizatorilor dvs.,
- să dezvolți idei digitale orientate spre client,
- să creați un prim concept digital de afaceri utilizând Modelul de Business Canvas și să-l transferați într-un prototip și să îl testați,
- precum și o foaie de parcurs pentru pașii următori.
Pentru fiecare din aceste faze veți învăța metode concrete de implementare a pașilor în compania dvs.
În urma workshop-ului de o zi, proiectul DIGITRANS oferă participanților o ofertă continuă:
- Consultare online de 30 de minute pentru propria idee de model de afaceri
- Workshop individual de o zi pentru max. zece IMM-uri/workshop, în spațiul de incubare, p-ța Republicii, nr. 38, Tîrgu-Mureș, în perioada octombrie 2018 – iunie 2019.
De acum încolo platforma DIGITRANS vă oferă materiale complementare, ghiduri și formulare pe care le puteți utiliza pentru a dezvolta un model digital în afacerea dvs.
DIGITRANS este un proiect finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Interreg-Programul din Regiunea Dunării, care sprijină IMM-urile în dezvoltarea modelelor de afaceri digitale.
Digital Transformation in the Danube Region
Contact
Grupul Roman de Cercetari în Finante Corporatiste
Telefon: +40 0744 345 564 / +40 745 399 337
E-Mail: office@rorcf.ro
Web: http://www.rorcf.ro